Om Præstmark A/S

Præstmark A/S - Staktoften
Præstmark A/S - Staktoften

Præstmark A/S er en innovativ samarbejdspartner. Vores spidskompetencer er at udvikle smarte, intelligente og unikke løsninger i samarbejde med jer – vores kunder og samarbejdspartnere.

 

Via dialog, vidensdeling og kreativ tankegang, får vi indblik i jeres ønsker om optimering og udvikling. Denne viden sætter os i stand til at skabe en bedre sammenhæng mellem jeres udvikling, indkøb og i sidste ende slutbrugeren.

 

Vi arbejder med flere forskellige agenturer. Et krav fra vores side er, at de alle skal være leveringsdygtige i en kombination af standardprodukter, nyudviklede og modificerede produkter. På denne baggrund er Hafren Fasteners og SecuFast et rigtig godt valg for os.

Hafren Fasteners og SecuFasts brede kombination af produktmuligheder, er med til at vi i dag står stærkere end nogensinde. Vi er derfor jeres seriøse partner indenfor sikker befæstigelse.

 

Produkter eller løsninger, som ikke er i Hafren Fasteners og SecuFasts standardprogram, kan i mange tilfælde tilpasses jeres specifikationer og ønsker. I er altid velkomne til at kontakte os på 38 88 44 00 eller via mail.

 

Gå også gerne på opdagelse i vores andre agenturer her.

Vi støtter

Præstmark A/S - Vi støtter Kræftens Bekæmpelse
Præstmark A/S - Vi støtter Muskelsvindfonden